Mustafa CANDAROĞLU

Sevgili Gençler! Birçok kişi elde ettiği imkân ve başarıyı eğitimine borçludur. Eğitim yoluyla insanın sahip olacağı meslek çok kere kişiyi ruhsal açıdan doyurur ve çoğu zaman madden rahatlatır. Bu durumun sağlayacağı imkânlar, kişinin hayattan daha fazla zevk almasını mümkün kılar. İyi bir eğitim hayat standardını yükseltir. Bu gerçeklerin farkında olan sizler, en üst seviyede eğitim alabilmenin gayreti içerisindesiniz. Eğitim; sadece iş kazanmak değil, hayat kalitesini yükseltmektir. Başaracağınıza inanın ve bunu isteyin. İnsan bir şeyi ciddi olarak istemeye görsün; hiçbir şey aşılmayacak kadar yüksekte değildir.

Hedefimiz

Eğitim; iş kazanmak değil, hayat kalitesini yükseltmektir. Başaracağınıza inanın ve bunu isteyin. İnsan bir şeyi ciddi olarak istemeye görsün; hiçbir şey aşılmayacak kadar yüksekte değildir. Hedefimiz; gençlerimize dürüstlük, adalet, özgüven, sorumluluk vb. erdemleri kazandırmaya yardımcı olmak ve her birinin çok değerli olduğunu hissettirmektir.

Amacımız; olumlu karakter değerlerine rehberlik etmek, duyarlılık oluşturmak, bu değerleri kazandırmaya çalışmak ve davranışa dönüştürme konusunda yardımcı olmaktır. Türkiye’nin aydınlık bir geleceğe doğru hızla ilerlediği bu dönemde insanımızın eğitimi hayati öneme sahip bir konu haline gelmiştir. Başarıyı yakalamak için doğru kişilerle, doğru zamanda ve doğru yerde olmak yeterlidir.

Kültürel Değişim

İlçemiz Arnavutköy’deki değişim ve gelişim tüm hızıyla devam ederken; bu değişimi eğitim ve kültürle doldurmak için kurduğumuz Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM), bizim en önemli kurumlarımızdan biri oldu. Bu hedefimize ulaşabilmek için ARGE’mi sizlerin hizmetine ücretsiz olarak sunduk. Uzman eğitim kadrosuyla verdiğimiz etüt derslerini, öğrencilerimizin okuldaki derslerine yardımcı olacak şekilde programladık. Bilişim teknolojileri sınıfıyla, kültür sanat çalışmalarıyla, folklor, resim, müzik, tiyatro, spor, satranç kurslarını hizmete açtık. Burada oluşturduğumuz sevgi zinciri birlikteliğimizi kuvvetlendirip; sağlıklı, inançlı, sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmemize katkı sağlayacaktır.

Sizleri, ailelerinize ve milletimize hayırlı hizmetlerle dolu bir gelecek temennisiyle Allah’a emanet ediyorum.

Arnavutköy Belediye Başkanı

A. Haşim BALTACI